Cipriani gift set je idealan znak ljubavi i pažnje koji pretvara svakodnevno u nezaboravno.

Pažljivo koncipiran, ovaj poseban gift set, donosi idealnu romantičnu večeru kod kuće. Započnite veče neodoljivim Bellini koktelom, idealnim partnerom dugog ćaskanja, a dok se pasta kuva, nazdravite vrhunskim Cipriani D.O.C. Prosecco-om.

Set se sastoji od:

  • 2 flaše legendarnog Cipriani Bellini koktela (200ml)
  • flaša vrhunskog Cipriani Prosecco-a (750ml)
  • ručno rađena Cipriani pasta – tagliarele
  • vrhunski Cipriani pesto sos.

 

Originalni Bellini recept pripremljen u Harry’s Bar-u u Veneciji zahtijeva precizan balans pjenušavog vina i pirea od mediteranske bijele breskve. Flaširani Bellini koktel nudi isti originalni sklad između suvih i voćnih ukusa, kao i intenziteta i svježine. Flašica sadrži 200ml.

Cipriani pasta od jaja napravljena je od 100% italijanskih sirovina visokog kvaliteta i jedinstvenim zanatskim proizvodnim procesom. Tanko i elastično tijesto se kuva nekoliko minuta, a niska vlažnost i poroznost tijesta omogućavaju mu da apsorbuje velike količine sosa uvećavajući njegovu masu i do 5 porcija na 250g. Pakovanje od 250gr.

Cipriani pesto je napravljen od isključivo organskih sirovina. Tipičan mediteranski ukus naglašen je kvalitetom jednostavnih sastojaka, bez dodatnih konzervanasa i aroma. Bez bijelog luka i sira. Tegla od 180gr.

Ciprani Prosecco D.O.C. ima suptilnu slamnato žutu boju, prefinjen miris sa elegantnim cvjetnim notama i delikatnim voćnim esencijama, izuzetnog, baršunastog ukusa. Cipriani Prosecco, dobija se od najboljeg grožđa, ručno branog u selektovanim vinogradima. Flaša od 750ml.